Alfa AWUS036NHR v2 HighPower WiFi USB-adapter

De Alfa AWUS036NHR is een broertje van de zeer populaire Alfa AWUS036H High Power WiFi USB-adapter. De Alfa AWUS036NHR biedt dezelfde prachtige specificaties, heeft een Realtek RTL8188RU chipset en is daarbij óók geschikt voor Wireless-N!

Product highlights

• Maximale WiFi snelheid tot 150 Mbit/s!
• 54 Mbit/s met USB 2.0, 8 x sneller dan USB 1.1!
• Plug and play installatie
• Hoge beveiliging
• Compact formaat


  Waarom bestellen bij AlfaWireless?

  ✓ Gratis verzending vanaf € 30,00
  ✓ Voor 17.00 besteld, morgen in huis
  ✓ Technische helpdesk voor al je vragen
  ✓ 14 dagen bedenktermijn

 

Meer details

Alfa

AWUS036NHR-USB

Nieuw product

op voorraad, wordt gratis verzonden!

49,-
€ 40,50 excl. btw

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Productintroductie

De Alfa AWUS036NHR is een broertje van de zeer populaire Alfa AWUS036H High Power WiFi USB-adapter. De Alfa AWUS036NHR biedt dezelfde prachtige specificaties, heeft een Realtek RTL8188RU chipset en is daarbij óók geschikt voor Wireless-N! Met haar wit-glanzende kleur biedt Alfa zo een prachtig assortiment aan superkrachtige WiFi USB-adapters.

 • geschikt voor WiFi 802.11b/g (max. 54 Mbit/s) en 802.11n (max. 150 Mbit/s)
 • levering met extra krachtige 5 dBi antenne, afneembaar!
 • levering met handige houder + zuignap - ideaal voor onderweg!
 • zeer laag stroomverbruik (ca. 5V)
 • ondersteunt WPS - zeer eenvoudige installatie
 • USB 2.0 voor superhoge gegevensdoorvoer op 54 Mbit/s - tot 8 x sneller dan via USB 1.1!
 • zeer hoog zendvermogen
 • ondersteunt softwarematige Access Point
 • drivers voor o.a. Windows 2000/XP/Vista/7 en Mac OS 10.4/5/6
 • compact formaat, daardoor voor veel gebruiksdoeleinden geschikt
 • Plug-and-Play - eenvoudige en snelle installatie
 • hoge beveiliging: 64/128/256bit WEP Encryptie, TKIP, WPA, 802.11
Onmisbare uitrusting voor de WiFi-reiziger!

Met deze superkrachtige en zeer compacte Alfa AWUS036NHR Wireless USB-adapter beschikt u over een zeer plezierige partner in draadloos netwerken. Waar u ook bent! Door het bijzonder hoge zendvermogen en een bewonderenswaardige ontvangstgevoeligheid komt u in elke situatie uitermate goed voor de dag en maakt u waar mogelijk contact met beschikbare WiFi netwerken van het type 802.11b/g en 802.11n (2,4 GHz). Krijgt u geen verbinding, dan is het maar zeer de vraag of dit iemand anders wel zal lukken. De afneembare antenne maakt het mogelijk om desgewenst een andere antenne te gebruiken die alle power van het kleine USB-apparaatje concentreert in de richting waarin u dat wenst. Ideaal voor stumbling-situaties, zeer geliefd bij reizigers (camper, caravan, boot, vrachtwagen, vakantiewoning, tent, e.d.).

Geschikt voor WiFi types 802.11b/g en 802.11n

Deze USB 2.0 adapter is geschikt voor draadloos netwerken conform de normen 802.11b/g en 802.11n op de 2,4 GHz frequentie. De adapter voorziet u van een High Speed Wireless verbinding met een overdrachtssnelheid van maximaal 54 Mbit/s (802.11b/g) of 150 Mbit/s (802.11n)!

Uiterst compact - ideaal voor reizigers en stumblers!

Deze USB-adapter is superklein, zeer licht en gebruikt erg weinig stroom. Daarom is het apparaatje ook uitermate geschikt om mee te nemen, en dus ideaal voor stumbling-doeleinden en reizigers! U sluit uw apparatuur overal waar u wenst aan op een aanwezig draadloze netwerkinfrastructuur, en geniet van een betrouwbare draadloze verbinding.

Handig: levering met ideale scanning software

De Alfa AWUS036NHR wordt geleverd met een handig programmatje waarmee u in de omgeving kunt scannen naar beschikbare netwerken. Bovendien kunt u hier voorkeursnetwerken in opslaan. Met deze software kunt u ook de encryptie instellen.

Handig: extra krachtige afneembare antenne! (RP-SMA)

Om de prestaties van deze adapter te optimaliseren is de Alfa AWUS036NHR uitgerust met een extra krachtige 5 dBi antenne. Bovendien is het een afneembare antenne: zo bent u vrij om de krachtige Alfa adapter uit te rusten met een ander type antenne. In sommige situaties is net dat éne beetje meer nodig. En juist voor die situaties is deze USB-adapter ideaal. U beschikt namelijk over een afneembare antenne (RP-SMA-connector). De eigen antenne kijkt rondom, en u wilt wellicht gericht verbinding maken met een Access Point in één specifieke richting. Biedt de eigen antenne hiervoor niet het gewenste resultaat, dan kunt u deze afnemen en middels een verloopkabel naar keuze elke gewenste antenne op uw Alfa AWUS USB-adapter aansluiten. Van paneelantenne tot omni-directionele antenne: alle mogelijkheden staan open, zodat u welhaast iedere afstand binnen de mogelijkheden van Wireless Networking zult kunnen overbruggen. Dit betekent een grote flexibiliteit en een zeer brede inzetbaarheid, waar u jaren plezier van zult hebben! Om uw draadloze verbinding te beschermen beschikt deze adapter over een uitgebreid assortiment aan beveiligingsopties, waaronder een 24/128-bits WEP, 802.1X support, Wi-Fi Protected Access (WPA), WPA-PSK en WPA2. Ook onderscheidt deze adapter zich doordat zij gebruikt kan worden op een ruim aantal besturingssystemen, waaronder Mac OS 10.4, 10.5 en 10.6.
Ervaar hoe plezierig draadloos netwerken kan zijn!

USB poort(en)1
Afneembare antenneja
LTE antenne-aansluitingSMA Male
Maximale versterking5 dBi
WiFi standaardWiFi 4[N]
WiFi frequentiebandsingle band (1 x 2,4 GHz)
Max. WiFi snelheid (2,4 GHz)150 Mbit/s
WiFi beveiligingja, WPA2
Aansluiten via WPSja
1 ander product in dezelfde categorie:
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...