Catalogus

Geactiveerde filters:
  Beschikbaar

  Accessoires Er zijn 16 producten

  Voor het gebruik van uw Alfa WiFi apparatuur zijn soms accessoires nuttig of nodig.Denkt u bijvoorbeeld aan: • netwerkkabels: de evt, meegeleverde kabel is misschien te kort, te lang of u wilt een reserve-exemplaar • PoE-injectoren, PoE-splitters en PoE-switches: handig voor PoE-apparaten als u geen PoE switch heeft • Alfa AWUS USB accessoires zoals een waterproof U-Bag, mounting kit en U-Flex kabel • actieve USB-repeaterkabel die verlengt met doorgifte van het signaal (USB-repeaterkabel)

  • Subcategorieën:
  • PoE

   PoE-injectors en PoE-splitters zijn ideale accessoires om IP-apparatuur die PoE-geschikt is van voeding te voorzien, zonder dat u een PoE-switch heeft. 

   Met een PoE-injector kunt u het apparaat via de netwerkkabel ook van stroom voorzien. Handig voor bijvoorbeeld WFi Access Points / Client Bridge of IP-camera's die u op een plaats gebruikt waar u niet over een stroompunt beschikt (buiten, in een mast, aan uw gevel, bij de garage, etc.), maar bv. ook voor IP-telefoons.

   Een PoE-splitter splitst de netstroom en data weer in 2 losse kabels, zodat u de netwerkkabel op een router of switch kunt aansluiten en de netadapter ver weg van het te voeden apparaat (IP-camera, WiFi Access Point, Client Bridge) op he tstroomnet kunt aansluiten.

   Een PoE-switch is een speciale switch die naast het netwerksignaal ook stroom op de kabel zet. Verschillen zitten in het aantal poorten dat PoE biedt en het maximale vermogen per poort (het éne apparaat heeft meer stroom nodig om te werken dan het andere). 

   Hieronder ons assortiment PoE-apparatuur.

  per pagina

  Toont 1 - 6 van de 16 items