Snel WiFi in huis en/of op kantoor Er is 1 product.

Snel WiFi thuis en/of op de zaak, wat heb ik daarvoor nodig?

Tja, dat is natuurlijk wat iedereen wil! Supersnel internet thuis én op de zaak. Zoals het in de reclame wordt gezegd, en dan in het echt!Kan het - en wat heeft u hiervoor nodig? Wij geven u hieronder onze suggesties om voor een goede WiFi uitrusting.

AlfaWireless levert u graag PowerWifi-apparatuur om dit doel te bereiken. 

De uitdagingen van supersnel WiFi 
Voor écht supersnel WiFi bent u bij Alfa met haar Alfa PowerWifi apparatuur natuurlijk aan het juiste adres. Maar wat heeft u nu nodig?
Ingrediënten hiervan zijn: de juiste WiFi techniek en de meest krachtige chipsets die schreeuwen en luisteren - en de juiste antennes op de juiste plaatsen. En natuurlijk een hele snelle internetverbinding die op uw adres leverbaar moet zijn door een provider (bv glasvezel of snel ZIGGO kabelinternet), want anders bent u nog nergens... En ook over internetverbindingen en de beschikbaarheid ervan op uw adres adviseren wij graag.

Voor zowel thuis als op de zaak adviseren wij u het gebruik van het snelste WiFi Protocol 802.11ac (WLAN AC) met een maximale doorvoersnelheid van maar liefst 1200Mbps (!). 
Voor thuis kan de Alfa AC1200R Hihg Power WiFi Access Point / Router u goede diensten bewijzen: sluit deze aan op uw internetverbinding en zet hem op een gunstige plek in uw woning. Gebruik dan een bijbehorende krachtige Alfa WLAN AC ontvanger voor uw apparatuur, zoals de Alfa AWUS 036ACH of de AWUS 036AC en u zult zien dat u blij wordt. 

De situatie op kantoor verschilt in die zin dat het kantooroppervlak waar WiFi intensief gebruikt wordt mogelijk groter is, en dat het aantal gebruikers groter is dan thuis. Daarom adviseren wij u voor de zakelijke omgeving de Alfa AP120C Access Point: een stijlvol High Power WLAN-AC Access Point in handig rookmelderformaat voor de zakelijke gebruiksomgeving ('enterprise classs'). De AP120C biedt u Dual Radio (dus 2,4 en 5 Ghz WiFi tegelijkertijd). Dit levert u de mogelijkheid op om maar liefst 128 gebruikers per unit aan te sluiten! De AP120C biedt multi-SSID, zodat hij zich in feite opstelt als meerdere Access Point, bijvoorbeeld als er groepen gebruikers zijn (bv medewerkers en een separaat gastennetwerk). 
De Alfa AP120C laat zich gemakkelijk via PoE aansluiten, dit wordt meegeleverd. 


1. High Power WiFi voor thuis: 

• Alfa AC1200R High Power WiFi Acces Point / Router - sluit hem aan op uw internetverbinding en zet hem op een gunstige plek. 
• Alfa AWUS 036ACH of 036AC High Power WiFi USB client adapter voor WLAN AC 


2. High Power WiFi voor op kantoor: 
• Alfa AP120C High Power WiFi Access Point - rookmelderformaat - met dual Radio. Ongekend krachtig en kan veel gebruikers aan. Sluit hem aan op uw netwerk en bevestig aan het plafond op een gunstige plaats voor optimale dekking in de ruimte.  
• Alfa AWUS 036ACH of 036AC High Power WiFi USB client adapter voor WLAN AC 


Opties voor optimalisatie van uw specifieke WiFi-oplossing 
• A: laat ons de apparatuur van een configuratie voorzien. Prijs vanaf ca. 50,- ex BTW en afhankelijk van uw wensen. Vraag naar de mogelijkheden! 


  • De Alfa AC1200R Wide-Range WiFi router is een Very-High-Power Access Point / Wireless Router uitgerust met 4 imposante High Gain antennes op de 2,4 GHz en de 5 GHz frequentiebanden (dual band). Deze Alfa AC1200R geeft u een uitermate goede, door ons als superieur geteste, WiFi dekking vergeleken...

    € 59,00 incl. BTW € 99,00
    In prijs verlaagd!
    op voorraad, wordt gratis verzonden!
Toont 1 - 1 van 1 item