Wifi voor uw vakantiewoning Er is 1 product.

Hoe krijgt u goed WiFi in uw vakantiewoning?

Heerlijk.... een huisje ergens in een bos of mooi natuurgebied. Voor een regenachtige dag en de noodzakelijke communicatie is een goed werkende internetverbinding natuurlijk plezierig. Hoe pakt u dat aan? 
Wij geven u hieronder onze suggesties om voor een goede WiFi uitrusting.

AlfaWireless levert u graag PowerWifi-apparatuur om dit doel te bereiken. 

De uitdagingen van WiFi in de vakantiewoning
De kans is groot dat u met uw WiFi ontvanger in de vakantiewoning geen goed bereik heeft. Het is daarom zaak dat u buiten, aan de vakantiewoning, een ontvanger bevestigt. Deze kan een WiFi-signaal dat in de omgeving beschikbaar is opvangen. Dit signaal kan bijvoorbeeld door de park-aanbieder als faciliteit worden aangeboden: een krachtige signaal bij de receptie of een WiFi netwerk op het park, dat u met een goede antenne aan uw woning kunt oppikken. 
Het signaal dat buiten wordt opgepikt kan dan via een kabel naar binnen worden geleid en met een apart Access Point binnen dienst doen als WiFi voor alle apparaten in uw woning. 

Aparatuursuggesties voor de vakantiewoning: 

Deel 1: WiFi-signaal buiten opvangen
• Afa N2 als Outdoor Bridge, bevestigd op een gunstige plek aan de buitenkant van de woning. 


Deel 2: WiFi in de vakantiewoning
• Alfa AP121 als krachtig indoor Access Point voor wifi in de vakantiewoning. De kabel van de N2 die naar binnen loopt dient als bron van het signaal. 


Opties voor optimalisatie van uw specifieke WiFi-oplossing 
• A: Montagesteun voor aan de wand of de muur van de woning die de N2 de juiste uitrichting geeft naar het signaal.  
• B: laat ons de apparatuur van een configuratie voorzien. Prijs vanaf ca. 50,- ex BTW en afhankelijk van uw wensen. Vraag naar de mogelijkheden! 


Toont 1 - 1 van 1 item