WiFi onderweg en bij HotSpots Er zijn 4 producten

Onderweg van het beste WiFi signaal voorzien!

Bent u vaak eens bij de weg, met de vrachtwagen, taxi, auto, in binnen- of buitenland? Dan is het fijn om over apparatuur te beschikken waarmee u overal de meest optimale WiFi ontvangst heeft. Wij geven u hieronder onze suggesties om voor een goede WiFi uitrusting.

AlfaWireless levert u graag PowerWifi-apparatuur om dit doel te bereiken. Waneer dan ook en waar u ook bent: u beschikt over de apparatuur die u op elke plek voorziet van de meest optimale WiFi-ontvangst.

De uitdagingen van WiFi onderweg
Onderweg is het belangrijk dat u gemakkelijk te plaatsen apparatuur heeft die u voldoende flexibliteit bieden. Het uitrichten van apparatuur in de juiste richting, het kunnen oppikken van kleine signalen, ver weg, en het mogelijk maken om dat signaal om te zetten naar een goed WiFi signaal voor alle medereizigers en hun apparaten. Dit zijn de uitdagingen van WiFi voor de camper, caravan en camping. 

Onze apparatuurselectie voor WiFi onderweg en in de buurt van WiFi hotspots
Hieronder vindt u een selectie apparaten die wij u adviseren. 
Bovendien bieden we u graag de mogelijkheid om de apparatuur alvast voor u in te stellen tegen een geringe vergoeding.
U hoeft de apparatuur enkel aan te sluiten en kunt gelijk aan de slag. U hoeft minder diep in de materie te duiken en heeft zo meer tijd om te genieten op uw vakantie!

Aparatuursuggesties voor onderweg en bij WiFi Hotspots: 

Situatie 1: u heeft één laptop
• Indoor-oplossing: Alfa AWUS USB-adapters (diverse modellen): deze staan bekend om hun superieure Powerwifi-kwaliteiten! 
• Outdoor-oplossing: Alfa Tube U(N) met omni-antenne; de Tube kunt u gelijk met USB op uw laptop aansluiten. U kunt buiten de caravan/camper uiteraard ook een Alfa AWUS USB-adapter gebruiken.  

Situatie 2: u heeft meerdere apparaten die u wilt aansluiten
• Indoor-oplossing: Mobile Internet Bundel: Alfa R36 router met AWUS 036H USB adapter.
• Outdoor-oplossing: Alfa Tube U(N) met Alfa R36 router of Tube 2H (netwerk) met AP121 Access Point. Op de Tube gebruikt u een omni buitenantenne: krachtige WiFi combi voor al uw apparatuur


Opties voor optimalisatie van uw specifieke WiFi-oplossing 
• A: vergroot het bereik van uw binnenantenne: gebruik een Alfa ARS-19.
• B: vergroot het bereik van uw buitenantenne: gebruik een 12 dBi antenne ipv. 9 dBi bij uw Alfa Tube, zodat uw bereik nog groter wordt.
• C: gebruik een actieve USB-verlengkabel om uw Tube U(N) op een nog gunstiger plek te gebruiken en voldoende power te houden
• D: laat ons de apparatuur van een configuratie voorzien. Prijs vanaf ca. 40,- ex BTW en afhankelijk van uw wensen. Vraag naar de mogelijkheden! 
• E: wilt u van situatie 1 met één laptop naar situatie 2 met meerdere apparaten? Koop een Alfa R36 router.


Toont 1 - 4 van de 4 items