Horizon 12 dBi 2,4 GHz WiFi Omni Outdoor antenne

12 dBi omni-antenne geschikt voor de 2,4 GHz frequentie. De antenne is geschikt voor indoor- en outdoor-gebruik. Bevestigingsmaterialen meegeleverd.

Product highlights

• Ontworpen voor de 2,4 GHz frequentie
• Ondersteunt de populaire WiFi standaards
• Ontworpen voor gebruik op WiFi Access Points


  Waarom bestellen bij AlfaWireless?

  ✓ Gratis verzending vanaf € 30,00
  ✓ Voor 17.00 besteld, morgen in huis
  ✓ Technische helpdesk voor al je vragen
  ✓ 14 dagen bedenktermijn

 

Meer details

IH-G12-F2425-V

Nieuw product

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Productomschrijving

Deze WiFi omni-antenne is is ontworpen voor de 2,4 GHz frequentieband en ondersteunt alle populaire WiFi standaards binnen deze frequentieband (IEEE802.11 a/n). De antenne is ontworpen voor gebruik op WiFi Access Points (bv uw eigen WiFi Router of Access Point) en biedt een gain van 12 dBi dat een bovengemiddeld ruime dekking kan realiseren (afhankelijk van uw gebruikslocatie).

  • Ontworpen voor de 2,4 GHz frequentie
  • Ondersteunt de populaire WiFi standaards
  • Ontworpen voor gebruik op WiFi Access Points

Solide constructie, doeltreffend

De HORIZON antennes zijn befaamd om hun zorgvuldige constructie, solide uitvoering en doeltreffendheid als het gaat om in- en outdoor WiFi producten. Juist op plaatsen waar veel WiFi activiteit is, is het zaak om een antenne te kiezen die niet te sterk is om geen last te hebben van elkaars signalen.

Productdetails

De antenne is gemaakt van een goede kwaliteit stevig fiberglas. De solide constructie is uiteraard weer- en waterbestand zodat u de antenne voor buitentoepassingen kunt inzetten. Ook voor indoortoepassingen is dit een uitstekend product. De antenna is geschikt voor gebruik in een mast en is ook geschikt voor muurmontage. Een mounting kit (hoek-ijzer en u-clamp voor 30-50mm diameter handles) is meegeleverd. De antenne is voorzien van een N female connector. Passende antenne-kabels vindt u in onze webshop bij de accessoires.

LTE antenne-aansluitingN(F)
Maximale versterking12 dBi
WiFi frequentiebandsingle band (1 x 2,4 GHz)
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...